Ulkebøl Gymnastik: Sjov og udfordrende motion for alle aldre

Ulkebøl Gymnastik har tidligere været en del at Ulkebøl Idræts- og Ungdoms Forening, men valgte d. 22 April 2009 at blive en selvstændig forening. I dag har foreningen ca. 700 medlemmer, som hver især er med til at skabe rammerne om gymnastikken’s verden. Dette kunne kun lade sig gør at have sådanne dejlige rammer, ved hjælp fra vores frivillige instruktør, hjælpere, ressourcepersoner og bestyrelsen, som yder deres ypperste.

Vores ide er nemlig, at det skal være lige så sjovt som det skal være udfordrende at gå til gymnastik – samt skal alle kunne være med uanset alder. Derfor tilbyder vi hold lige fra de helt små årgange til vores fantastiske voksenhold, som har gymnaster og instruktør på 60+.

 

Engageret instruktører og hjælpere

Vi er stolte over at have engageret instruktør og hjælpere, som for hver sæson er med til at skabe rammerne for vores gymnaster – derfor er det også vigtigt for os, at vores instruktører og hjælper får de rette redskaber og kurser, som kan give dem den maksimale effekt til at skabe de bedst mulige rammer.

Vi kan altid bruge et par ekstra hjælpende hænder i foreningen. Så har du engagement og viljen til at indgå i en forening med begge ben plantet solidt på jorden, men med plads til at drømme og skabe, skal vi nok sørge for at du får de rigtige redskaber til, at kunne klare opgaven.

Bliv instruktør, hvis du mener det lige er dig vi står og mangler.

 

Samarbejde er nøgleordet

Ikke kun kan Ulkebøl Gymnastik være stolt over sit samarbejde indbyrdes med instruktør, hjælpere og ressourcepersoner – men vi er lige så stolte over vores fælles hold i samarbejde med Dybbøl Gymnastik.

Fælles holdene, er hold hvor minimum to af foreningerne er repræsenteret.

I samarbejde med Dybbøl Gymnastik har vi fælles holdene:

  • SGS Springdrenge 3. – 7. kl
  • SGS Ungmix Rytme og Spring 15+
  • Friske damer