Tilmelding

Tilmelding til holdene foregår udelukkende via hjemmesiden. Enten via det aktuelle hold, hvor du finder en tilmeldings- og betalingsformular, eller forneden på denne side, hvor en samlet oversigt over alle hold findes. Klik på holdnavnet på det hold du ønsker at gå på, så kommer du til selve tilmeldingen og betalingen.

De første to gange er gratis – derefter er tilmelding obligatorisk.

Bemærk at det første hold koster 500,-/600,-  kroner. Er der andre hold du gerne vil deltage på, koster disse 100,- kroner ekstra pr. hold.

For at tilmelde dig til ekstra hold skal du vælge det hold der hedder ‘ekstra hold‘ under børn- eller voksenholdene og udføre endnu en betaling. Derefter bedes du sende en mail til vores kasserer med angivelse af, hvilket ekstra hold, du ønsker at deltage på.

Se også vores Handelsbetingelser
Tilmelding foregår via systemet Conventus hvor vi modtager
Bemærk at Conventus for tiden er spærret for adgang fra udenlandske IP-adresser. Hvis du får en besked om at “siden er ikke tilgængelig” eller lign. når du prøver at tilmelde til et hold, så kan det være fordi du er logget ind på et firma netværk som nogle gange går via udlandet. Prøv med en anden internet forbindelse – f.eks. via telefonen eller ved naboen.

Kontingent

Kontingentet for denne sæson er sat til 500,- kr. for hele sæsonen, dog 600,- kr. for de springhold, der træner i Springcenteret i Humlehøj.

I kontingentet er der betalt for en t-shirt pr. deltager, hvis holdet er tilmeldt til forårsopvisningen.

På Familieholdet samt Friske fædre og fantastiske unger, hvor forældre deltager aktivt, betales der kontingent pr. deltagende barn – der betales ikke for forældre. På disse hold gælder det, at kun børnene får en gratis t-shirt til opvisningen.

Ny adresse, mobil nr. eller mail adresse?

Rettelser til dine data – eksempelvis ændring af e-mail og mobil nummer bedes du sende til kasseren